سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • پیوند ایران و لبنان ناگسستنی است/ در صورت ادامه جنایت ها در لبنان گفت‌وگوها را متوقف می‌کنیم

  • تیراندازی جمعی در آیووا آمریکا با ۶ کشته +فیلم

  • آتش‌سوزی مهیب در پایتخت اندونزی / فیلم

  • قدردانی گروه‌های مقاومت فلسطین از ایران

  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 371904
    تاریخ انتشار: 25/ارديبهشت/1403 - 00:25

    کاهش ۷۰ درصدی زباله گردی در تهران/ ۸۰ گاراژ غیرقانونی پلمب شد

    فرماندار تهران با بیان اشاره به کاهش ۷۰ درصدی زباله گردی در تهران، از پلمب ۸۰ گاراژ غیرقانونی دپوی زباله در پایتخت نیز خبر داد.

    کاهش ۷۰ درصدی زباله گردی در تهران/ ۸۰ گاراژ غیرقانونی پلمب شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا؛

    از فرمانداری تهران، احمد قیومی روز دوشنبه با اشاره به اهمیت تنظیف شهری گفت: با تنظیف به موقع و جلوگیری از انباشت زباله، شاهد کاهش ۷۰ درصدی زباله گردی در پایتخت هستیم که باعث رضایتمندی مردم شده است.

    وی افزود: با توجه به تمهیدات و دستورالعمل های ایجابی و همراهی دستگاه قضا و نیروی انتظامی زباله گردی و مافیای زباله در پایتخت ۷۰ درصد کاهش یافته که نیاز است که با اقدامات به موقع این میزان نیز کاهش یابد.

    وی در ادامه داد: اجرای قراردادهای حمل زباله، شناسایی محله‌های پرجمعیت و البته جمعیت شناور و خیابان‌هایی با فروشگاه‌های بزرگ و اغذیه و رستوران داران بزرگ از جمله مواردی است که می تواند در جمع آوری و انباشت زباله در کوتاهترین زمان و خروج آن از خیابان‌ها برای جلوگیری از ایجاد بوی تعفن و جذب حیوانات موذی نقش بسزایی داشته باشد.

    فرماندار تهران در ادامه با اشاره به تلاش های شهرداری در کاهش زباله گردی و حمل به موقع زباله تصریح کرد: از تلاش های شهرداری در راستای تنظیف شهری تشکر می‌کنیم و امیدوار هستیم این تداوم ادامه داشته تا فضای مناسب شهری برای ارتقای سطح مدیریت شهری ایجاد شود.

    وی در ادامه به ۲ منطقه ۱۱ و ۱۲ تهران اشاره و اذعان کرد: این ۲ منطقه دارای فضای تولید زباله با توجه به جمعیت ۲ میلیون نفری در روز و ۳۰۰ نفری در شب است و ظرفیت تولید زباله به شدت نسبت به نواحی دیگر پایتخت تشدید شده است.

    قیومی از شهروندان خواست تا همگام با برنامه‌های مستمر تنظیف شهری و جلوگیری از کار زباله گردان همدل با شهرداری باشند و همکاری مناسبی در این ۲ منطقه با توجه به آموزش های متنوع شهرداری به شهروندان صورت گیرد.

    وی با اشاره به اهمیت پیگیری تنظیف شهری و برخورد قانونی با متخلفان اضافه کرد: زباله گردی و تجمع زباله‌ها در گاراژهای غیرقانونی بوده و در همین راستا ۸۰ گاراژ غیرقانونی که اقدام به جمع آوری و دپوی زباله کرده بودند، جمع آوری شدند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما